nurgul-kolukirik

Makeup Pro olarak 2019 yılını çok verimli bir şekilde tamamladık

Bir çok mesleğe yeni atılan kişilerle beraber , çok güzel ve trend makyajlar çalıştık .

Aşağıya ekleyeceğimiz birkaç fotoğraf ile bunu göstermeye çalışacağız .  Daha detaylı uygulamaları görmek isterseniz de İnstagram sayfamıza bir göz atmayı unutmayın .

İnstagram :  https://www.instagram.com/nurgulkolukirik/

Peki 2020 için Neler planladık ?

Nasıl bir program izleyeceğiz ? İşte aşağıda Sık Sorulanlar Bölümü ve Ders Programını sizler için paylaşıyoruz

DERS PROGRAMI

nurgul-kolukirik
  1. Gün

İlk Gün Makyaj malzemelerini sırasıyla model üzerinde kullanarak teknik anlatım yapıyoruz . Sonuç itibariyle her Make-up Artist in farklı bir tekniği ve çalıştığı markalar var . Burada yapacağız makyaj çalışmaları esnasında neleri nasıl kullanmanız gerektiğinden yola çıkarak Önce Makyaj malzemelerini ve fırçalarını tanıyoruz . Canlı model üzerinde 1/2/3 sistem dediğimiz Göz Makyajı tekniğiyle bir uygulama yapıyoruz daha sonra da katılımcılarımızdan aynı örneği çıkarmalarını bekliyoruz .

2.Gün

Smokey Eyes Göz makyajı ve Ten Makyajını çalışıyoruz .

3.Gün

Avrupa da tekrar trend haline gelen cut crease göz makyajı ve o günki canlı modeller üzerinde Ten makyajı ve Kontör çalışması yapıyoruz .

4. Gün

Gelin Makyajı

Şu an trend olan Klasik gelin makyajı ve daha iddialı görünümü seven gelin adayları için de daha gösterişli Gelin Makyajı uygulamaları yapıyoruz .

5. Gün

Olgun ve Kusurulu ciltlerde ; Sivilce izi kapatma , kırışıklıklar , göz makyajı , kontör uygulaması Nasıl yapılır , yine o günki modeller üzerinde bunu çalışıyoruz .

Ve her günün sonunda Anlaşılmayan konuların tekrarı bölümümüz var

Ayrıca Ders arası sonrası SIK SORULANLAR  bölümümüz var . Makeup işine yeni atılmayı düşünün bir çok insan için çok çok yararlı olduğunu düşündüğümüz bir kısım

Aşağıya tablo olarak ekliyoruz . Mutlaka inceleyin.

SIK SORULANLAR BÖLÜMÜ

Unutmayın

Yeni bir meslek öğrenmek çok çok zordur ama öğrenmeye açık olmalı ve Eğitime geldiğiniz süreçte çok çok rahat olmalısınız . Kasılmadan sıkılmadan , hatta daha öncesinde hazırlanarak buraya gelmenizi özellikle tavsiye ederiz .

Bu ne demek ? Yani daha önceden hazırlanmak .

Güncel Blogerları ve siteleri inceleyerek markaları tanımak , dünya çapında ünlü make-up’ların çalışmalarını izleyerek bir göz dolgunluğu edinmektir .

Diğer Eğitimlerimiz ile de ilgili bilgi almak ya da Kayıt oluşturmak istiyorsanız bizleri arayın

Çağrı Merkezi 444 3 671

Whatsapp Danışma Hattı  0532 3018690

Bir cevap yazın